GRUBA KATILIN

Dünyanin herhangi bir ülkesinde, sevdiginiz, bildiginiz veya hiç tanimadiginiz, herhangi bir yer ve zamanda karsilastiginiz birinin sspe hastasi çocugu varsa, lütfen bize katilmasini saglayin.

Sspe  dünyada çaresi olmayan  yaygin beyin hastaligidir.  çok ihmal edilen ve hiç önem verilmeyen  bir hastaliktir. ve bu durum ülkemizde oldugu kadar dünyada da belirgin halde yasanmaktadir.

sspe hastliginin  nedeni bilinmemektedir. Dünyada çaresi olmamakla beraber, ölümle sonuçlanan bir hastaliktir. hastalikla ilgili hiç bir ülkede hiç bir ilaç üretimi yapilmamaktadir.

sspe hastaligi kanser ve AIDS gibi mansetlere tasinan bir hastalik olmadigi gibi, bu hastaliklardan daha tehlikeli ve ölümcül bir hastaliktir. Bu nedenle sspe yüzünden aci çeken insanlara nasil yardim edilecegi konusunda çok daha fazla bilgi ve öneriye ihtiyaç vardir. Bundan dolayi biz sspe hastalari yardimlasma  dayanisma ve yasatma dernegi olarak ülkemizde ve dünyada önemli bir misyon üstlenmis bulunmaktayiz.

Bir ülkenin kalkinmasindaki en önemli unsur gerçek anlamda yapilan,  yani bir karsilik ve çikar beklentisi olmadan, sadece amaçlanana yönelik yapilan sosyal hizmettir. Bununla birlikte bir sosyal hizmetin ilerleme kaydederek amaçladigi hizmeti gerçeklestirmesi için birinci unsur duyarli ve idealist insan destegidir.

Hastaligimizi tüm dünyada arastirilmasi için bu duyarli, idealist ve gönüllü insanlara ihtiyacimiz vardir.

Tüm dünyadaki sspe hastalarina ulasip kayit altina almak istiyoruz, maalesef hastaligin arastirilmasi ve ilaç üretiminin yapilabilmesi için hasta potansiyeline bakilmaktadir. Biz bu potansiyeli bir araya toplayip, hastaligin arastirilmasi ve ilaç üretilmesini amaçlamaktayiz.